Skip to main content

De Herkenbosche

Contact

website

Reserveringstermijn

Maximaal 7 dagen van te voren.

Geblokkeerde dagdelen

Geen starttijden tussen 10:00 en 12:30 uur
(14:00 uur bij zomertijd)

Maximum aantal gasten per dag

15

Maximale handicap

54

Algemene regel

U kunt geen gebruik maken van uw Golf Chain abonnement als uw golfronde onderdeel is van een evenement welke door een externe partij georganiseerd is.

Tel.

+31 (0) 475 529 529

ons volgen

Over

De Herkenbosche

De golfbaan nabij Roermond, midden Limburg, grenst direct aan het Nationaal Park De Meinweg. In het Meinweggebied, een uniek terrassenlandschap, zorgen bossen, heide, vennen en beekdalen voor een gevarieerd landschap. Golfbaan de Herkenbosche, gelegen op een terrein van 63,5 hectare met een hoogteverschil van vele meters, herkent zich volledig in deze beschrijving en staat in geheel Nederland en ver daarbuiten bekend als een van de mooiste bosbanen.

Lange par 5 holes, doglegs, van hoog naar laag spelende par 3 holes, blinde slagen, waterpartijen, bos en open ruimte maken de Herkenbosche voor iedere speler een buitengewone ervaring en uitdaging. De bomen in de rough staan vaak zeer dicht op elkaar en benemen het uitzicht op andere holes. Praktisch iedere hole bevindt zich zo als het ware in zijn eigen “tuin”. De vele rododendrons geven in het voorjaar kleur aan deze mooie baan, door sommigen ook wel de “Augusta van het zuiden” genoemd. De combinatie die ontstaan is tussen de van nature aanwezige hoogteverschillen en de authentieke bosrijke omgeving zorgt er voor dat u zich in het buitenland waant...U kunt bij ons heerlijk lunchen of dineren in het restaurant, in het clubhuis of op het zonovergoten hoger gelegen terras waar u een werkelijk schitterend zicht op meerdere holes van de baan heeft. Kom ook voor een koffie met een prijswinnende Limburgse vlaai van ‘In de Kroon’ of borrelen met een overheerlijk borrelplankje van onze Chef...Gasten, leden, golfers en niet golfers zijn op alle dagen van de week van harte welkom en voelen zich meestal direct thuis op de baan, gelegen in het typische en herkenbare Bourgondische Zuiden. Tot binnenkort op de Herkenbosche!?