Golf- & Countryclub Midden Brabant

Contact

website

Reserveringstermijn

Maximaal 5 dagen van te voren.
Op woensdagen maximaal 8 dagen van te voren

Geblokkeerde dagdelen

In principe geen starttijden tussen 10:00 en 12:30 uur
(14 uur bij zomertijd)

Maximum aantal gasten per dag

15
Groepen groter dan twee flights worden niet toegelaten, tenzij de boventallige gasten de normale greenfee betalen

Maximale handicap

54

Tel.

+31 (0)13 516 9966

ons volgen

Over

Golfclub Midden Brabant

Golfbaan Midden­-Brabant heeft een geweldige uit­straling door zijn mooie ligging, ingepast in het typische Brabantse coulissen landschap. De locatie, op het Landgoed “de Utrecht” kan uniek worden genoemd en zal waarschijnlijk de laatste golf­baan zijn die op een dergelijk landgoed kon worden aange­legd. De 18-­holes wedstrijdbaan en 9-­holes par 3 baan zijn zodanig aangelegd dat vele holes langs natuurlijke elementen lopen.

Veel mooie solitaire bomen en bospartijen zijn op de baan bewaard gebleven, evenals laan-structuren. Door middel van waterpartijen, bunkers en het maaibeeld dient u uw bal goed te positioneren. Dit geldt voor uw afslag, maar zonder meer ook uw approach slag. Daarnaast zijn de greens geonduleerd, zodat er vele gevarieerde pinposities mogelijk zijn. Kortom: tactiek en techniek zijn van belang!

Golfbaan Midden-Brabant is dus een zeer rustieke, landelijke en uitdagende golfbaan.
De boerderij ‘De Ekster’ uit 1926 is verbouwd tot een sfeer­vol clubhuis. De 18- ­holes en 9-holes par 3 baan en alle oefenfaciliteiten (driving-­range, oefengreen, oefenbunker en chippinggreen) zijn rondom dit punt gesitueerd.